Wimperextensions

Qua wimperextensions kan ik 3 verschillende technieken aanbieden; one by one, russian volume (2D-6D) en mega volume (7D-16D). Bij one by one wordt er, zoals de naam aangeeft, op elke natuurlijke wimper 1 extension geplaatst. Bij russian volume worden er meerdere hele dunne extensions in een waaier vorm geplaatst op de natuurlijke wimper, de D naast het getal staat voor de hoeveelheid extensions er in de waaiers zitten.  Omdat de waaiers elkaar overlappen wordt er meer volume gecreëerd. Dit is bij mega volume ook het geval. Hierbij zijn de extensions nog dunner waardoor ze nooit te zwaar worden voor de natuurlijke wimpers.

Bij beautysalon complete care staan de natuurlijke wimpers altijd voorop bij de behandeling. Er wordt vooraf besproken wat de wensen van de client zijn waarna er wordt gekeken wat de natuurlijke wimpers aan kunnen, dit komt helaas niet altijd overeen. Als dit het geval is wordt dit besproken en komen we samen tot een besluit waardoor de client blij is en de natuurlijke wimpers veilig blijven. Door meerdere cursussen, waaronder een masterclass, heb ik mijn technieken tot een bepaald niveau kunnen brengen. Door minstens een keer per jaar een extra cursus te volgen zorg ik ervoor dat ik altijd de nieuwste techniek ken en blijf ik mijn technieken altijd verbeteren.

Gemiddeld worden de wimpers na 2-3 weken bijgewerkt. Na 3 weken zijn ongeveer de helft van de extensions samen met de natuurlijke wimpers uitgevallen. Voor de uitgevallen wimpers zijn er weer nieuwe natuurlijke haartjes in de plaats gekomen waarop er weer nieuwe extensions worden geplaatst.

Voor foto’s van mijn werk verwijs ik je door naar mijn Facebook pagina die onderaan de site te vinden is.

LET OP! Er worden geen wimpers van andere salons bijgewerkt mits dit vantevoren besproken is.