Powderbrows

Powderbrows zijn een vorm van semi permanente wenkbrauwen. De reden dat we het semi permanent noemen is omdat de wenkbrauwen 1-2 jaar zichtbaar blijven en langzaam verdwijnen. Dit is dus anders van een tatoeage die voor altijd zichtbaar blijft.

Bij de powderbrow techniek worden de wenkbrauwen als het waren met een schaduw ingetekend waardoor er een natuurlijk resultaat ontstaat wat te vergelijken is met het intekenen van je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder. De wenkbrauwen worden gezet met een PMU apparaat waarmee pigmenten met een flinterdun naaldje in de huid worden aangebracht met een schaduwtechniek.

Doordat de wenkbrauwen worden geplaatst met een zogezegde ‘omber techniek’ waarbij de voorste stukjes wat lichter worden gelaten als de rest ontstaat er het prachtig natuurlijk resultaat waar deze techniek om bekend staat.

Voorafgaand aan de behandeling worden de wenkbrauwen eerst voorgetekend zodat je zelf goed kan bekijken hoe de wenkbrauwen gaan worden. Deze vorm wordt samen met jou besproken en er wordt pas iets gedaan als je 100% tevreden bent. Na het tekenen begint het plaatsen van de wenkbrauwen, dit is nagenoeg pijnloos.

Let op: spmu is is niet onderhoudloos. Het structureel weghalen van de haartjes rondom de wenkbrauwen is nog steeds nodig. Spmu is GEEN tatoeage en zal dus nooit op de huid liggen zoals normale make up dit doet.