Gezichtsbehandelingen

Alle gezichtsbehandeling worden gegeven met het merk Salonnepro. Dit merk is zorgvuldig uitgezocht op zijn natuurlijke basis en daarbij is dit merk vegan, vrij van parabenen en vrij van sulfaten.  Alvorens alle behandelingen wordt er eerst goed naar de huid gekeken en overlegd waar we samen aan gaan werken. Alle producten kunnen, welke in de behandelingen worden gebruikt, ook in de salon gekocht of besteld worden. Elke behandeling is eventueel uit te breiden met een extra gekozen onderdeel. Dit kan je meteen bijboeken via het online boekingssysteem of aan mij vermelden bij het maken van de afspraak.

Hieronder een wat meer uitgebreide uitleg over de verschillende behandelingen:

Zilver -30 minuten: Op basis van je huidtypen wordt er een reiniging en dieptereiniging toegepast om de huid als het ware open te zetten. Hierna gaan we eventuele oneffenheden verwijderen en de wenkbrauwen epileren. Nadat er een toner is toegepast, krijg je nog een heerlijk masker wat nogmaals is gekozen om jou huid het beste te voeden. De volledige behandeling wordt afgesloten met een serum en een crème.

Goud -60 minuten: Het begin van deze behandeling komt overeen met de zilver behandeling van 30 minuten. Alleen hierbij zit er tussen de toner en het masker een heerlijk ontspannende massage. Daarna wordt de behandeling weer afgesloten met een serum en een crème. 

Diamant -90 minuten: Hierbij wordt er weer verder geborduurd op de voorafgaand uitgelegde behandelingen. Net zoals bij zilver wordt er je huid op en top gereinigd, en zoals bij goud zit er een heerlijk ontspannende massage bij. Deze behandeling wordt daarnaast nog verder uitgebreid met een extra keuzeonderdeel. Hierbij kun je kiezen uit: het verven van de wimpers of wenkbrauwen of het harsen van de bovenlip of kin.

Acne 60 minuten: Naast de reguliere gezichtsbehandeling bied ik ook een speciale behandeling aan voor de acne huid. Tijdens mijn opleiding heb ik me hiervoor gespecialiseerd. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten waarbij de huid een reiniging en dieptereiniging ondergaat met specifieke producten. De huid wordt voorbehandeld met deze speciaal gekozen producten waarna er zoveel mogelijk oneffenheden worden verwijderd. De behandeling wordt met een masker en crème afgesloten.